Det här är Evansa.
Evansa AB är distributör och tillverkare av datamiljö- och kontorsprodukter.
Vårt produktsortiment består av en mix av både agenturprodukter och egentillverkade produkter som tillsammans bildar en bred och konkurrenskraftig produktkorg. Inom produktområdet Office marknadsförs ergonomiska Datamiljöprodukter och praktiska tillbehör för data- och kontorsarbetsplatsen.

Inom produktområde Tech marknadsförs förbrukning till laserskrivare, faxar & kopiatorer samt inredningsprodukter i Plexiglas för kontor/butik/hotell & offentlig miljö.

Vårt huvudkontor och lager finns i Svedala, ca 2 mil öster om Malmö. En bra placering för att med effektiva logistiklösningar nå hela Sverige.

Vi säljer endast till anslutna företag.
Evansa AB säljer inte till privatpersoner.

Bredden är vår styrka.
Vår ambition är att erbjuda dig som kund marknadens bredaste och mest kompletta sortiment inom våra två verksamhetsområden. Du får bra produkter till konkurrenskraftiga priser, snabba och säkra leveranser och inte minst ett enkelt och bekvämt sätt att tillhandahålla det som du och dina medarbetare efterfrågar.

Bred leveransberedskap.
Rätt produkt i rätt tid till rätt plats. I takt med att kraven på snabbhet i kommunikation och leveransberedskap ökar så ökar även kraven på vår flexibilitet. Vi har logistiklösningar som utgår från dina krav.

Bred erfarenhet, bred kompetens.
Det är människorna bakom företaget som gör skillnaden. Affärer för oss är inte bara produkter och distribution utan affärer innebär förtroende och ansvar. Vi på Evansa har specialiserat oss på ergonomi och praktiska tillbehör. Därför har vi under åren kunnat bygga upp en omfattande kunskapsbank som vi gärna delar med oss av. Hos oss på Evansa finner du det stöd och den kompetens som krävs för att du skall känna dig trygg som kund.

Bred tillgänglighet.
Det finns många vägar att få kontakt med oss på Evansa: Våra regionsäljare besöker dig gärna, vår kundtjänst står till ditt förfogande. Du når oss via telefon, post, E-post: info@evansa.se eller via Evansa Webbshop som är öppet dygnet runt.